Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Monday, November 17, 2014

Pujian atau pemerlian?

Sabtu lepas pegi wedding anak timbalan menteri kedah kat Aloq Setaq. Wahhh hebat deco2. Sangat mewah....sekontena kain rasanya guna untuk hias. Dari red carpet luar stadium sampai ke dalam. Berbumbung kain2 ela putih pink biru.

Time nak makan tu usah cakap la...macam2 jenis makanan nak pilih. Macam biasa kasi mak abah ngan encik abang amik dulu then baru turn aku.

Haihhh habis dietku...wahhh siap ada udang goreng kunyit beso2. Caterer sorang tu sendukkan 2 ekor udang..tapiiiiii

Aku : dik oiii..jgan la sendukkan sekali minyak.banyak tu minyak. Akak xmkn la minyak2 ni

(Sj buat ayat kerek dah hg nk layan senduk2 ni kan)

Mamat tu : minyak ni la sedap

Aku : haippppp. Tak elok utk kesihatan. Tau x..dengan minyak ni la punca macam2 sakit. Cepat dapat sakit jantung tau.

Tetiba ja ada makcik ada sebelah aku bersuara

Makcik : tak pa..org muda makan tak pa

Aku : tak bole macam tu makcik..dari muda la kena jaga. Tak bole makan berminyak selalu.

Makcik : haaa dengar tu dik oi..kakak ni keja doktor kot.

Kahkahkah..xtau nak kembang apa..pipi? Tinga? Bontot? Ahaksss

Aku : eh xlah .... sy jual shaklee. (Tp napa ntah ayat ni tak terkeluar sebab hati terperasan aku ni doktor. Hahhaha..adoi laaaa)

No comments:

Post a Comment