Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Tuesday, November 25, 2014

Aktiviti hari ni

Malam ni sibuk sangat2. Sambil susun order..sambil berperang ngan hero2 ni. Ada yang nak pos esok..ada yang nk kena hantar jap lagi kat area bertam. Macam2 order masuk hari ni..antaranya :

~Ada yang nak slim/kempiskan perut

~Ada nak calsium...jaga tulang. Tulang tu bagaikan tiang rumah. Kalu tiang mereput..roboh lah umah. Macam tu la ngan badan kita.

~Ada nak jaga kulit dari cepat berkedut. Kang baru masuk 40an...org dah tegur mcm umoq 50. Eeee..taknak kan??

~Ada nak detox badan. Buang toksin dalam badan tu. Kalu simpan bawa penyakit bukan membawa diri segak.

~Untuk rawatan rambut gugur. Sclap treatment dapat menyuburkan rambut semula.

~ aihhhhh..macam2 ada lah. Banyak kalu nak story. Nanti i sambung okes. Nak ready kelas utk anak2 #Anugerah saya. Sapa nak jadi anak bisness saya boleh daftar hanya rm65. Takda modal banyak tu? Saya ada cara. Nak tau..contact sy ok.

No comments:

Post a Comment