Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Sunday, January 5, 2014

Harapan 2014

Alhamdulillah..masih bernafas diri ni untuk bersama suami, anak2 dan keluarga serta sahabat2. Maka bertambah 1 lagi umur. Haihhhh baru 31 dec tu sambut usia 13 thn...1/1 dah jadi 23 thn. Ha..pelik? Hang pa belek la sendiri.

Besday Aqil pun tak buat apa2 pun. Tak sempat..lagi pun bajet lari sikit. Duk simpan untuk Aqil masuk tadika. Mahai oiii yuran tadika. Kalah kita dulu2. Register 2hb tu setel rm400++. Sebab tu tak buat pa2 lagi besday dia. SIan aqil asik tanya..."mana kek besday Aqil?" ekceli...new year tu rai kami berempat ja kat Juru. Mat Pezal bawa makan mee ketam. Kena ketuk sungguh ngan restoran sri sembilang. Sori..lepas ni kem salam nak jejak dah. Macam la aku tak penah makan ketam ketuk gila2. Aihh malas nak ceta bab tu. sakit hati..:P

Esok in sha Allah nk rai kan Aqil. Tak pa la terlewat skit..janji ada. :) Aqil ni makin besaq haihhh panjang akal. Kadang2 mendatangkan marah sangat. Nakal usah dia cakap. Patut la orang kata.."besa la anak jantan" uhukkkk.. Perangai tu macam2..lagi tensen si Adik pun ikut sama. Uwaaaaaaaaa. Letih nak marah..nasihat lagi la tak terdaya dah. Dua hero ni..memang menguji kesabaran, tapi tak la sepanjang masa. Anak kan..dia la madu..dia la racun. Anak la segala2nya

2014, harap2 ada jalan untuk aku resign ka apa ka. Cemuih sangat dah ngan kerja sekarang. Sebab tu aku pilih shaklee. walau duk slow lagi..tak pa..usaha sampi buleh ja la. Bila ok, nk resign ke apa..tak yah pikir panjang dah. kannnn...

Tak tau nak melalut apa, sebab tu la blog ni jarang gila updatenya. ok la len kali sambung....