Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Monday, December 23, 2013

Pelbagai Set-set kesihatan dari Shaklee

Assalamualaikum wbt kawan2


Alhamdulillah baru 3 bulan jadi ahli Shaklee (jadi ahli terus layak jual produknya tau), saya dah dah nampak hasilnya. Seronok plak niaga ni ..tambah2 bila kawan2 yang order bagi respon sangat2 kembangkan hati. Bila hari kembang ngan pujian..maka bertambah seronok promote ke kawan2 yang lain. Ada juga kawan yang dah repeat order 3 kali. Haaaaa...puas hati sangat la tu. Suka suka suka..ok, jangan menggedik sangat.

Okey, nak cerita sikit pasal perjalanan Shaklee saya ni...bulan pertama...bonus saya sifar ok! Sifar. Masa ni saya masih 'Tidur". Tidur ni tahap tak sedap diri lagi. Haihh apa nak jadi. Bulan Kedua... ha ni bagai orang bagun tidur...masih teraba2 mencari hala tuju shaklee ni. Kebetulan plak...set tambah berat badan yang saya ambil ni tunjuk positif sangat. Bila timbang....wahhhhhhhhhhh suka suka suka...berat dah naik. Sebelum ni melantak apa pun duk macam tu gak. Menci gila orang kata aku kurus kering!!! seminggu je dah naik 2 kilo. Tapi perlu ingat kena la berdisplin cara makan minum tu. Jangan kau taufankan makan tu ikut sedap mulut..ikut sukahati. Kata nak tambah berat kan..Okes, kembali kepada bonus...saya dapat 2 angka ja. Godek2 FB...ada yang  dapat 5 angka walau baru 5-6 bulan masuk shaklee!!!! 5 Angka oiiiiiiiiiiiiiiiii.. Sapa tak nak???? Lepas tu terus tercelik

Bulan ketiga. Alhamdulilah tinggal berapa hari ja lagi nk close UV (Point)...tengok UV saya makin meriah. Syukur Ya Allah. dari penggiraan bonus dijangka 3 angka. sob3.. kalu bulan kedua duit lepas utk topup. InshaAllah..bulan ketiga ni lepas untuk duit minyak keta mai keja sebulan!

Haaa...sapa2 nak join saya. Hello2 saya yer

NURELYANI
SID 1072214
HELLO2@TEXT --> 0125847585

Friday, December 13, 2013

Kembali demi shaklee

MasyaAllah...lamanya menyepi dan block kejap blog ni. Kini kembali untuk rezeki anak-anak. Mula-mula tu ingat nak tutup terus...tapi bila dah tercebur...tercampak..terpengaruh...terbekenan ngan shaklee ni..terus kena buka balik blog untuk tujuan promosi (KONON).


Ingat nak terus promosi sini...mata layu gila2 dah ni. Cam no la aku nk sukses ni kalu tak leh nak korban masa tidur aku ni kan. Heroes pun la ni tido lambat..aku nak wat keja pun dok senang. Ni depa dah hanyut sampai mana pun tak tau..boleh la aku on lappy ni. Lappy ni pun sampai berhabuk. Tarik kuar dari tempat simpanan..macam lappy aku pakai bedak! Sian hang lappy. Orang pakai bedak nampak comey cam kak ton..hang comot yang hamat. Sampai aku geli nak pegang. Ahakssss. Tu dia punya nak terang betapa lama tak sentuh lappy. Tak pa..lepas ni hang kena berjasa dengan aku...dan tolong aku cari rezeki untuk afiq dan aqil...


Okes....ni permulaan. بِسمِ اللَّهِ الرَّحمٰنِ الرَّحيمِ





ok ...Assalamualaikum...Gud nite.