Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Monday, August 12, 2013

Selamat hari raya


 
Haihhh hampir terlupa aku ada blog. Tapi duk pikir nak stop dah berblog ni...Ni ON sebab nak abadikan pic raya tahun 2013. Adus Aqil...sungguh spoil gayamu. Tema taun ni merah..merah yang macam2. Langsung tak senada dan sekata. Apa2pun...tetap ada merah.

Dikesempatan ni aku nak minta maaf banyak2 pada kawan2 yang duk jengguk blog ni. Sori blog dah tak rancak macam dulu...besa la bukan orang glemer. Updated pun sebab nak catat kisah anak2. Hanya peristiwa2 penting ja. Yang biasa2 tu tak yah la. Bikin hati orang nyampah. Tau sebab memang aku ada haters. Buat hater..maaf kan saya selama ni sekiranya coretan blog saya buat anda nyampah. Saya tak jemput pun ada singgah blog saya...tapi anda tetap mau baca blog saya. Maaf...saya tak faham. Apa2pun maafkan saya sekali lagi.

No comments:

Post a Comment