Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Monday, August 12, 2013

Aqil dan Afiq

Syukur alhamdulillah...Aqil dan Afiq kian besar. Aqil walau jadi abang...masih kuat mengusik adik. Kadang2 nek rimas tau. Rasa nak ikat2 ja tangan tu. Nakal sangat. Adik plak sekarang perghhhhh kuatnya mengamuk kalu bad mood!!! Penah satu hari tu kena tinggal ngan abahnya...abis segala barang ditunggang terbalikkan! terkedu aku tengok amukan dia. Tak padan ngan kecik. fuhhhh. Dalam hati kata dasyatnya anak aku sorang ni!

Next year Aqil dah nak kena tukar taska...tak start lagi survey nak anto taska mana. Abah minta hantar ke Pasti. Problemnya PASTI tu ngaji takat tengahhari...sudahh sapa nak menjemput Aqil. Aku ni kalu keja kat komtar nuh,...dekat mangrib baru terpacak depan pintu umah. Huhuhu..

Pasal Afiq lak..rasa macam nak anto taska juga. Haiya...tak tau la cam na. Budak kecik tu dah pandai cakap. Dalam keta ..adusss tak larat nak layan dia punya cakap...tapi Afiq tak macam aqil dulu Aqil dulu kecik2 tak pelat..fasih sangat. Sebab tu dah besaq lagi cakap banyak..dan lagi pandai menjawab cakap! Aku rasa anak aku boleh jadi pembahas terbaik ni...:P Aha...afiq ...abah dia dah bagi satu gelaran....Gelaran apa? RADIO 24JAM! yelah....asik pok pek pok pek...


Selamat hari raya


 
Haihhh hampir terlupa aku ada blog. Tapi duk pikir nak stop dah berblog ni...Ni ON sebab nak abadikan pic raya tahun 2013. Adus Aqil...sungguh spoil gayamu. Tema taun ni merah..merah yang macam2. Langsung tak senada dan sekata. Apa2pun...tetap ada merah.

Dikesempatan ni aku nak minta maaf banyak2 pada kawan2 yang duk jengguk blog ni. Sori blog dah tak rancak macam dulu...besa la bukan orang glemer. Updated pun sebab nak catat kisah anak2. Hanya peristiwa2 penting ja. Yang biasa2 tu tak yah la. Bikin hati orang nyampah. Tau sebab memang aku ada haters. Buat hater..maaf kan saya selama ni sekiranya coretan blog saya buat anda nyampah. Saya tak jemput pun ada singgah blog saya...tapi anda tetap mau baca blog saya. Maaf...saya tak faham. Apa2pun maafkan saya sekali lagi.