Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Thursday, April 18, 2013

Bangang ka tak reti bahasa

Panas ja hati aku ni. Semalam ada sepuak budak cina lepak sebelah aku ni. Kong ceng...kong ceng..kong ceng. Woiiii dalam library dia buat macam bilik perbahasan. Semalam sedas dua gak aku kasi jelingan maut. Ini hari ada manusia senggal lagi. Aku ingat kat library kusyuk la aku buat keja sambil pikir bagi faham task yang aku kena buat ni. Sekali depan meja aku ni ada minah bergaya sakan..ala2 lawyer tapi mulut and tangan asik sibuk call out. Dia buat macam opis dia! BODOH dan BANGANG. Dia tak nampak ka sebelah meja dia ada student duk kusyuk study..and belakang dia pun ada orang tengah membaca. Dia slumber ja ngan urusan dia. Tak ada opis pun (ceh ngata orang aku pun tak da opis..kena melepak sini. tapi aku dok kaco orang aaa)...hang cari la tempat len. Ini library occay. Aku ni dah nek geram ni...so stop jap.

Nak aku wat jelingan tajam macam aku buat semalam..terasa takut lak sebab minah ni besaq dari aku. ekkkekek. Kang aku kena penampor. Adess...sabar wahai hati.Aku hanya doa minah ni cepat2 blah sebab dah berbulu mata aku...dan bercair taik tinga aku dengar  urusan dia. Dah 3-4 orang dia duk contact. Huhhhh..sapa tengok pun wa galenti sama lu...lu punya hati pun manyak sakit tengok ini macam orang. Bila dia letak fon...sambung nanyi kecil. Puiiiii memang dasar!

No comments:

Post a Comment