Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Thursday, February 14, 2013

Sian Afiq

Semalam balik dari keja Tok timah cakap

"Afiq kejap2 asik nangis ja. Lepas tu p tercegat depan pintu bilik mak uda dia. Cari Ika kot"

Alololoooo dah pandai kawan and rindu2an tul Afiq ni. Yelah...4 hari kat umah tu dia ada kawan..tetiba semalam Ika dah balik Putrajaya..ha...main la sorang2. Si Abang lak aku anto ke taska. Mau dia tak tercari2. 4 hari berkawan and men ramai..tetiba tak da sapa nak men ngan dia. Men ngan tok timah...dapat senduk and besen ja la...teman kat dapoq.

Aqil lak semalam cikgu dia kol dalam kul 3 gitu cakap badan panas. Mujuq la Tok usop tak kuar niaga mana2...boleh la gi jemput. Kalu tak..tak pasal2 aku kena balik awal. tapi bunyi cam best je kan...balik awal. Ekkekeke.

No comments:

Post a Comment