Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Tuesday, February 26, 2013

I love you stupid


Mentang2 la aku keja kat Komtar tu dekat lak ngan Popular...bila bosan je..aku pi terapi. Terapi aku senang ja..masuk popular. Ada orang stress lagi ada sebab duk ngadap buku. Ngan aku sori...tokey tu nak kurung aku smpi esok pagi dalam popular tu pun tak pa. Aku rela. Tapi tolong bagi jaminan tak dak hantu!!! Erkkk pegaruh TV, hantu takut.


Tadi time rest macam arghhhhhhhh dah tak leh wat keja. Tepu otak pikir masalah tanah-tanah ni...aku pun turun masuk popular. Sekali masuk aku rasa nak lompat dengan penuh kegembiran lagi keriangan sebab terpandang buku ni. Punya la aku niat dapat gaji baru aku nak beli. Sekali ada tag rm25.90!Asal novel ni rm39.90...oh hooooo rembat la terus (rembat dalam istilah aku terus je beli..bukan rembat mencuri!!!). Nasib baik la hati aku last week cakap "sabar leya,...tunggu la gaji masuk". Ni tak dan gaji dah ada promosi. So beli2. Dah minat plak kat tulisan Melur Jelita ni. So, lepas ni kalau kuar lagi novel dia...aku mesti beli. Jadi pengikut setia la pulakkk.

Dah beli tak nak baca lagi...weekend la baca. Lagipun ada 3 bijik buku aku tak abis baca lagi.. pinjam kat library. Abiskan itu dulu, baru koyak plastik ini nya novel. Arhhhggg tak sabar nak baca!

No comments:

Post a Comment