Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Tuesday, January 29, 2013

Samb 1: Percutian awal tahun


Okey sambung balik. Lepas jumpa kawan kat bawah cable car tu..bawa Afiq and Aqil pegi kandang arnab. Suka betul Afiq. Ingat dia tak takut tapi tak heran. Abang dia je la..terloncat2 ngalah arnab bila arnab dekat2 ngan dia. Adik rilek je siap sua carrot (sebungkus rm1).

Lapaqnya rabbits ni....


Tengok tu eksen. Bukan nak bagi mak abah dia pegang. Aku takut dia terpijak arnab je

Okes...ni aku zoom dari jauh. Menatang ni leh meremang bulu roma aku.     






Balik dari cable car...terus berendam. Afiq aa dok sabar2 nak jejak ayaq. Last2 tak sempat bagi dia pakaikan suar basahan...masuk je dalam ayaq ngan pampes dia. Sebenarnya time ni cerah lagi..tu taktik kamera ja. Ekekkeke..susah wes guna DLSR..huhuhu


Tu Aqil. Penakut yang amat. Main tepi2 je. Macam anak dara la plak. kui3

No comments:

Post a Comment