Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Monday, July 9, 2012

Afiq Makin LASAK

Nak tido kena buat kubu. Huhuhu

Dah pandai sepahkan barang. Yang jadi mangsa kutip abang dia. Bebel je abang dia bila dapat arahan mamanya ni.


Ingat dah tak kerja duk umah...leh rest GILA SIOT... tapi rupanya LETIH SIOT BERSIOT. Fuhhhhhhhh.... Tapi letih pun buat hati sangat2 la syok. Dapat tengok anak membesar depan mata. Afiq sekarang kemain ehh tak nak kat sapa2...dia layan mama, abah ngan mak tok dia ja. Kalu orang len nak dukung sori ehhh dia tempis je tangan anda. Now, dia dah pandai angkat bontot...gayanya nak merangkak plak. Afiq slow skit dari abang dia masa baby. Kalu abang dia dah leh merangkak kalu time ni. Tak pa la Afiq, asalkan afiq sihat mama abah syukur sangat. Alhamdulillah.

No comments:

Post a Comment