Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Thursday, May 10, 2012

PICS: Jejalan kat KAY EL

 Sangat tak mengujukan stopping kat Jalan TAR sebab AQIL!!! Waaaaaaaa Mama nak beli kain la Aqil nak buat baju mama pegi kerja ngan baju raya tapi Aqil wat perangai. Geram tau. Niat nak shopping gila2 tapi hampessss. Aqil siap duduk atas jalan tar..mentang2 tu nama Jalan TAR..hang duduk terus atas tar ehh..Yang abah dia plak jaga afiq lepak kat apa nama ntah tempat tu. Tak salahkan Aqil gak sebab orang ramai jadi tak selesa..Lepas tu adik pinat aku decide masuk SOGO rest dulu. Panas. Pekena ekon dulu kasi peluh di mana-mana kering. Hahahhaha.

Nek kat food court mak aihh manusia ramai giler. Cari tempat tersorok sebab nak kasi anak2 mengepam dulu...


Haaa kena sebotol. Hambekkkk
Lepas nyusu debab ni...terus tertido. haaa tengok stroller Durrani..penuh. Sori tak sapa leh tumpang. haaaa

Lepas setengah jam terus bangun..bukan nak tido lama.





Lepas tinggalkan Aqil kat abah dia, aku, pinat dan Tok timah turun shopping balik. Tinggal la kaum laki2 dalam SOGO. Beli pun tak senang hati sebab duk ingatkan anak. huhuhuhu

No comments:

Post a Comment