Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Monday, April 16, 2012

Oh novel

Adoii....awat ntah aku lani kalu pi pinjam buku kat library selalu lewat ja anto balik. Asal time nak p pulangkan buku, sahih kena bayar denda..Nek malu plak kat budak jaga kaunter. Dah nak cover malu terpaksa la buat ayat bodoh

"Ni akak duk bayar denda ni...beli banyak2 la novel baru noh. Heheh" ~ Konon2 ayat sumbangan ikhlas padahal tak berdisplin. Baca pandai...nak return kan balik hampes.


Kasihku Arina ~ Ceta lain dari yang lain..agak leteh aku nak abiskan ceta ni..tapi best la gak. Aku kasi 3 bintang setengah.

Saat cinta bersemi ~ Aku baca cam hampar ja. Tak bangkit keterujaan nak abiskan cepat. Lambat gak aku nak abiskan baca ceta tu. 3 bintang sudah.

Cucur bawang & Kopi O ~ Hahhahha lawak ceta ni. Best..puas hati baca. 4 bintang

Spanar rindu skru ~ Aku baca tang dialog2 ja. Tajuk cam sempoi..sekali baca dalam ayat skema gila. Hilang feel aku nak baca. 2 bintang setengah.

No comments:

Post a Comment