Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Tuesday, March 6, 2012

Hilang semangat

Syukur alhamdulillah, walau projek sebelum ni dah abis kontrak, masih ada projek yang belum habis..aku dapat join masuk projek tu. Maka ada lagi rezeki aku ngan company aku kerja ni. Tapi...teruk skit dari segi bajet..nak kena ulang alik ke komtar. Maka sakit la wet poket. Sehari je dalam rm30 ongkos nak p kerja (minyak + tol + parking). Aku tak da pilihan lain, melainkan terpaksa juga la dari tak kerja langsung. Hishh aku cuti 2 hari pun tak tau nak wat apa (tapi letey layan anak2 yang kian lasak), bayangkan kalu aku tak da kerja langsung??

No comments:

Post a Comment