Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Monday, March 12, 2012

alkisah di POPULAR

Lepas lunch siang tadi, sempat aku masuk jengguk popular kat situ..niat di hati nak rembat novel Yes Bos..last week aku tengok menimbun lagi..sekali masuk tinggal 2 bijik. haiyooo mesti best ni, apa lagi rembat je la beli.

Lepas bayar aku pun kuar la kan...sebelum sampai kat pintu kuar..pintu tu kuar bunyi "tikkkkkkkkk...tikkkkk" macam ada pencuri buku..Pastu elok aku langkah kuar dari situ guard bangsa "tu" tahan aku. Padahal aku tengok pintu tu bunyi sebelum aku kuar...ada sorang amoi borong sakan dalam 1 plastik..memang sah amoi tu punya pasal...tapi apek ni haram tak pangge. Apsal plak aku kena?

Aku : Ehhh...saya belum lagi langkah kuar pintu ni dah bunyi

Apek : tak rak..tak rak...sini saya mau check

Cam haram ja. Nak je aku kasi penampor. Buta ka tak nampak amoi yang kuar dulu tu, apsal lak aku kena. Setakat novel sebijik ingat aku tak mampu beli ka? Eee memang haram sungguh. Nampak sangat dia menaruh sah wasangka kang bangsa aku kan?

No comments:

Post a Comment