Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Thursday, February 9, 2012

Rezeki sampai sini saja

Hurmmm dah tak da mood aku nak ngadap PC hari2. Sume gara2 next month aku akan "gantung lappy" ~ tak da kerja dah. Duk survey kerja...banyak nak yang aku tak da. Aku ni kerja dekat 5 tahun dalam bidang IT, tapi rupa2nya banyak lagi yang aku tak explore. Haihhh tul la..belajar ni sampai bila pun tak habis.

Aku sian kat mat pezal, kalu aku tak kerja..dia lagi kena kerja keras. Mana nak bayar keta, rumah, bil itu ini, belanja anak2..belanja kuarga...Aduhhh bila hitung2 balik gaji dia...ntah ada wet simpan ke idak. Macam takkan ada wet simpan kalu dia kena tampung sume tu. Zaman sekarang ni, dah tak releven laki tanggung sorang..masing2 kena kerja. Lain la kan kalu laki kita tu CEO.

Tiap malam aku pandang muka anak2...dalam hati sedey sangat sebab lepas ni kami berdua dapat membahagiakan Aqil dan Afiq ke idak. Yelah..selama ni gaji yang aku dapat bulan2 ni diguna untuk anak2..bawa jalan sana sini. Lepas ni dah kena kurang aktiviti jejalan tu. Ntah2 3-4 bulan baru sekali leh jejalan. Sedeynyaaaa.. T_T

No comments:

Post a Comment