Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Monday, February 20, 2012

9 hari lagi

Alahai....tinggal 9 hari lagi ni aku digelar wanita bekerja. Lepas ni duk ceruk dapoq pakai kurung kedah, kain batik n bersanggul satu. Huuuuuuuuu. Cam makcik2 je kan. Haiyoooo.. Resume dah banyak la juga aku emel, seketul pun tak da respon. Nampak sangat tak layak! Kerja dah dekat 5 tahun pun orang tak nak. Dushhhhhhh!

Setakat ni aku dah plan skit2 nak wat apa. Hope apa yang di plan menjadi lah. Aku sendiri pun rasa tak betah kalu duk umah je.... tak leh la kalu tak pegang wet sendiri. Boleh je minta wet kat Mat pezal, tapi nanti dia soal macam2. Almaklum la...aku ni kadang2 boros kemain..:P


Esok ngan lusa ada misi nak round site. Nak abiskan sisa2 kerja yang tinggal. Lepas ni rindukan site la jawabnya. Huhuhuuuuuu...

No comments:

Post a Comment