Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Thursday, January 5, 2012

Qeja melangut hari-hari

Minggu ni lepak opis je. BEST, BEST, BESTTTTTTTTT sesangat. Haman gila! Kalu tak serabut gila ngan user yang bermacam-macam songgeh. Tapi walau macam-macam songgeh aku tetap sayang user aku. Ekekkekek.

Dah dua hari berturut2 keja shopping belakang opis ni. Nasib baik ada Sunway Mall je..kalu ada bermacam-macam mall jenuh gak nak menapak round sume. Macam jadi kewajipan plak. yelahhh dah tak da keja...maka jom kerjakan wet gaji yang ada. Tengah bulan melanggut tengok poket kosong plak...huhuhu

Hari ni plak nak p sunway agi sebab adik aku yang masih dalam pantang tinggin nak makan muffin kenny rogers plak. Kang tak beli meroyan.. mampus aku. Hakhakhakkkk

No comments:

Post a Comment