Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Wednesday, December 14, 2011

Syukur

Alhamdullillah lappy aku dah kembali sihat setelah di serang virus yang ntah apa2. Pastu sabtu lepas aku dah dapat balik ext HDD aku. Walau data dah ilang sume, aku dapat HDD seketoi baqu (ntah tul2 baru atau HDD yang penah diguna orang...:P). Yang frust, HDD merah aku dah bertukar jadi kaler putih. Suka putih tapi...cepat kotor. Aku kan bukan reti jaga menda2 yang kaler suci ni..heh3x. Hepon yang mat pezal adiah kat aku pun dah jadi kaler kelabu, nyesal hari tu masa pilih aku amik kaler putih...Oh leya...patutnya hang amik je hitam..tu selayaknya untukmu! huhuh


Hmmm tiap2 pagi aku masih serabut. Start je pagi idup aku masih menjadi kelam kabut. Bila la aku nak kembali hidup normal. tu baru anak dua, kalu sepoloh cam la agaknya? huhu. Dah la kat umah serabut n kelam kabut..kat jalan pun sama. time nak cepat aku akan jumpa manusia2 yang buat jalan tu depa yang punya!!!

Tadi odw mai keja, aku dah maki orang...cam na la idup aku nak tenang. Pagi2 dah spoil...terjerit2 aku dalam keta marah orang. Cetanya begini aku follow keta Hilux (tadi sampai aku kata "apa hal keta pelaq ni!!")..dia punya drive slow nak mampus. Yang aku geram, dah ada dua line...masuk la line slow..ini tidak...kejap2 dia duk line sini..kejap line sebelah nuh...masuk kuar..masuk kuar...Aku nak potong la weiiiiiiiii...tak buleh2...Last2 aku follow je keta pelaq tu demi menjaga nyawa sendiri..huhuh. follow punya follow, keta tu masuk simpang...LEGA! tapi sempat aku jeling drive tu. Dalam hati kata "Pungkoq hang!"

Huhu terukkan pe'el aku ni.????

No comments:

Post a Comment