Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Monday, December 19, 2011

Production makin kurang

Sejak dua menjak ni aku dapat rasa ada sedikit stress yang melanda diri aku ni....Sangat tak baik untuk aku dan Afiq. Perasan sangat susu aku dah makin kurang. Aku pam pun dapat susu skit2 je. Dari 4 oz...dah turun dapat 2-3oz je. Ohh sungguh menyesak dada. Stok makin kurang. Untuk hari ni, dalam freeze hanya ada stok untuk 2 hari je. Ohhhhh...tidak...sebelum ni aku simpan untuk 5 hari..ni makin kurang ni. Cuak juga aku.

Ok, ditambah lagi ngan problem len. Afiq taknak menyusu guna botal plak. Sebelum ni ok je. Dia start wat perangai hari jumaat. Aku balik time lunch mak aku bebel2 kat aku. Adusss kan dah menambahkan stress aku. dah la susu kurang..anak taknak guna botol plak.Sudahnya, kang aku soh afiq isap tetek abah dia plak. Ekkekkeke. Ha dah biol otak aku.

Try guna botol avent adik aku...kejap dia isap...pastu kaki dia ngelupor tunjuk protes taknak. Haru gila. Terpaksa la ku bergegas cari botol len kat kedai baby. Mujur banyak pilihan. Nak amik tommy tippi tapi aku tengok putingnya keras la juga cam avent tu...lebih kurang je. Pastu check ada lagi puting yang lembut. Pegion! Terus rembat walau botolnya nala punya besaq gedabak. Alhamdulillah balik tu aku try,..dia isap tanpa ada tanda protes. Aku try 3 kali..okey je...hari ni tak tau la..duk tunggu gak calling dari mak timah. Tak kol pa2 pun..so, +ve je la....

No comments:

Post a Comment