Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Wednesday, December 14, 2011

Nak balikkkkkk

Hishhhh last minit dapat notis kena attend meting. Aku baru keja 2,3 hari..blur dok clear2 agi..nak meting. Kang macam2 problem depa adu kat bos depa aku nak jawab apa? aku ada je peluru macam2...tapi takut tersalah kuar peluru. Mana tau isu besaq semut tapi aku p kuar peluru meriam..ker tak jadi emo gitu?

Tak per leya...chaiyok2...redah je. Ekekkeke.... Dah bagitau bos...aku cakap tak yah la bos masuk sekali..biar aku hadapi sorang. Cehh konon2 macam wanita tabah la. Jangan nangis sudah. Sesungguhnya aku dalam keadaan belum ready pun..tapi tetap nak gagah diri nak tengok kemampuan diri hadapi sorang2.

Rindu plak kat budak gemok kat umah tu. Sian afiq, hari ni direct susu botol la yer..mama tak sempat nak balik sebab mama kena prepare itu ini. Yang best bleh plak user aku mai terpa aku bila diberitahu ada meting. Tanya aku macam2...eh, bos awak yang nak wat meting tapi depa mai tanya aku macam aku yang wat meting. Adoiiiii...tu masing2 nak lepaskan diri takut ditembak bos kat atas tu. Apa2 pun kita perlu bersikap tenangkan? (cehhhhhh tenang taik kucing, aku tenang sampai sanggup tak kuar lunch? Sumbat roti je nih.)


Okes...ada masa lagi satu jam sebelum aku menapak masuk bilik meting. adiosss

No comments:

Post a Comment