Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Wednesday, November 30, 2011

Cuti dah abis

Semalam aku start masuk keja dah. Masuk2 je buat aku biol sampai malam tido tak lena. Elok nak buat kerja macam2 hal jadi. Mana space C ngan D lappy ni dah nak full. Ahhhh memang aku tak suka. Kena wat backup dulu. Amik ext hardisk konon2 nak backup...sekali kau....hardisk yang aku baru beli bulan 5 hari tu dah KONG. Arghhhhhh memang BEWAK ahh!!!

Aku nangis tak berlagu berirama jawabnya mengenangkan banyak gambar2 dari aku zaman budak U sampai beranak pinak dalam hdisk tu! Ada juga aku wat backup dalam CD..tapi tak banyak. Waaaaaaaaaaaaaaaa..Semalam terjaga dari tido..asik duk tingat je. Geram haku. Satu kerja plak nak kena p PC Depot balik. Ntah dapat tukar sebijik baru ke tidak. Aku tak penah alami situasi cam ni. Selalu kalu barang rosak, dah abis warranty..ni nasib baik ado lagi. Esok aku cuti, ingat petang sok nak p serang PC depot. Puiiii kata hdisk aku beli tu tahan jatuh segala bagai..tapi aku jaga hdisk ni punya elok. Aku siap belai2..plastik kat cover pun aku tak tarik lagi takut calar. So, cam na leh rosak??? ker memang dia jual barang rosak? waaaaaaaaa...Bila ingat berkali2...berkali2 la aku stress. HUH!

Ni user aku asik memekak je...itu tak kena..ini tak kena. Asik nak salahkan sistem je. Sistem tu elok je running...dah buat xbetul...xbetul la jadinya kat sistem tu. Hadoi..malas la nak layan orang yang mulut bising2. Kalu ada problem sekali pun, mai la cakap elok2..tak payah la memekik sampai satu opis dengar. Aku pun bukan pekak badak, cakap macam cakap dalam kelambu pun aku leh dengar taw!

No comments:

Post a Comment