Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Saturday, October 29, 2011

Nostalgia @UUM


semalam kemas satu almari tu terjumpa sekotak CD yang aku bawa balik dari UUM. Belek2 tengok banyak kenangan aku bersama kawan. Sebak mengenangkan kawan2 yang entah ke mana..Ada yang lost contact...ada masih keep in touch lagi.

Aku buka 1 CD...ada gambar ni..alahai....ni gambar bersama lec ngan kawan kelas AI. Kelas kami tak ramai pun kalu dibandingkan ngan group major len. So, antara kami memang akrab lah..leh hafal sume nama. Itu dulu la...sekarang kalu tanya...banyak aku dah lupa nama. :)

No comments:

Post a Comment