Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Sunday, October 30, 2011

Nostalgia @UUM - part 2

Lagi...terjumpa gambar zaman daraku. hehhehe


Ni salah sorang best prenz aku Cik Tim. Orangnya comeykan? Alahhh rindunya..dulu aku suka pangge dia Pooh..see pipi dia, cam patung pooh kan? ekekke



Aku, cik tim, Dora ( ni kakak pada penyanyi nas adila), along n mazue ( kawan paling rapat ngan aku. susah senang tangguh bersama. Susah nak cari kawan cam dia.)




Posing kat library. Bawah library UUM ni khas untuk buat study group. Dah final sem baru gedik guna meja tu..:P

No comments:

Post a Comment