Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Wednesday, October 19, 2011

Nak niaga buat cara nak niaga

Eee nyampahnya aku..tadi duk servey baju untuk BF baby..asal aku berkenan sold. Dah plak tu jual sehelai2 untuk 1 saiz. Hishhhhhh! Eh tulun la..dah sold kuarkan la..duk tayang2 jadah apa. geram aku. Dah berkenan sangat tetiba sold...dari atas blog..smpi kaki blog...sold-sold-sold. Kurang asam tul la.

dah la...malas aku nak cari online2 ni. Lepas pantang nak ajak mat pezal pegi butik mama kat area island nuh. Hari tu aku dah servey kat butik lulatos..cun2 gak. Harga? hurmmmm nak murah cari kat bundle ehhh...

Chawwwwwww.

No comments:

Post a Comment