Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Thursday, September 22, 2011

Open house lagik

Adusss kenyang giler baru sudah melantak makan kat open house anjuran puspanita SPU. Macam2 ado. Aku just dapat sumbat nasi daging ngan ketupat nasi bersama rendang daging yang best giler! Dah la raya hari tu mak aku tak buat rendang just kari daging je..so terubat makan rendang ni..Hope hari tak da nak sakit perut ke apa...Tak sanggup nak jadi penghuni jamban lelama.

Menu yang aku akan serbu untuk two :

bihun sup
soto
mee kari ke rebus ntah tak pasan plak tadi
lemang + ketupat
macam2 kuih
ais kacang (tadi dah kena semangkuk...nak pekena sekali lagi lah. Ciput sangat)


Occay tu je aku nampak. Rasa ada lagi tadi tapi malu nak jalan kat sume meja. Kang orang kata "hamboi mak labu ni...kedarah tak ingat. Terberanak awal baru tau..." hakhakhakhakkk

No comments:

Post a Comment