Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Monday, September 12, 2011

Komen : Hantu bonceng

Dasyat ehh 5 hari tayang cecah rm5juta. bertambah kaya la uncle david. Aku ada gi tengok ngan mat pezal baru2 ni...sian aqil kena tinggal. Sori sayang, sekali sekala mama abah perlu gak masa berdua. hik3x. Gi layan kat Pasifik Seb Perai...amik couple seat lagi..layan masa zaman cinta dulu. Nek loya plak sebelah aku ada kapel ni merenggek2..aku rasa macam nak terajang je. Dok pun aku rasa macam nak pangge je hantu bonceng cekik2 2 ekor makhluk sebelah aku. Meremang aku tengok aksi 2 ekor tu. Aksi pa? malas nak ceta. Aku pun bercinta gak dulu tapi tak do la ngada2. Terhegeh2 tempat awam..apa citer. Malu skit dan tolong la jaga maruah. kalu 2 ekor tu skit lagi nak over...memang aku ready nak sound direct.

Okes, sambung citer...aku peratikan tak da la best mana pun. Biasa-biasa je tapi memang tul la, ahmad idham ni men banyak la bab agama ni. Paling part aku nyampah zizan terliur tengok betis juliana tu. pastu mamat sorang tu terus azan. Nak muntah aku tengok situasi cam tu. Len-len biasa...kalu orang len gelak kaw2...aku gelak suku kaw2 je. Pendek citer..BIASA JE PUNNNNNNNN

No comments:

Post a Comment