Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Saturday, September 17, 2011

Cuti2 pun ada assignment

Hari ni teruk bebenor kaki aku terutama kat betis. Rasa macam batu ladung bergayut pat lima kilo. Sakit...nak jalan terasa berat. Dah tempek saloplas segala haram tak lega. Semalam dah letak mustajab haram dok mustajab gak. So, kerugian yang aku alami...terlepas 1 kenduri...2 open house. pastu tengah hari tadi abang ipar sms mat pezal soh balik umah mertua...dia buat kenduri KFC.. ahhhh terlepas segala2 seisi makan. Aku ada lagi sebulan untuk kedarah segala macam. Bukan senang lepas ni kena berpantang. Ohhhhh hazab occay.

Tengah melayan sakit dapat plak sms dari bos minta check emel. Waduhhh ada keja yang perlu wat masa weekend. Ni nak kena claim OT ni. hadoiiii!!! Nasib baik aku nya part ciput je. Nasib baik. He he heh he he...ni aku dah setelkan dan dah emel pun. tak tau kalu ada salah..esok kena on laptop lagi. Esok dah la banyak plan ni. Hurmmmm

No comments:

Post a Comment