Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Monday, September 19, 2011

Aku ni tak layak la join open house

Apsal ehh asal je aku makan kat open house...mesti, mesti dan mesti sekali lagi aku dilanda cherry berry. Apsal hah? hah? geram tul asik kena masuk jamban. Jamban wangi tak per..jamban kan..bau jamban la kan. Eee yerkkkk.

Orang len occay je makan. Tak da plak cam aku. Sebelum2 ni pun occay je kalu aku makan macam2. baby marah kot sebab dia tak larat makan. ye ker baby? mama makan untuk baby ni..huhuhuhu

No comments:

Post a Comment