Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Monday, August 15, 2011

wowww dinar melambung tinggi!!


Tiap hari cam besa la aku ni, wajib buka website public dinar check pasaran emas terkini. Tengok bawah ni, bulan Feb tahun ni aku beli dengan harga rm610, tapi sekarang kalu mau beli rm756!!!. kalu aku jual plak aku leh dapat untung rm101. Ishhh nyesal aku beli seketul je dulu. Konon nak mencuba je..tapi tul la...untung gak. Kalu melabur ASB pun tak dapat untung cam ni wooo...

No comments:

Post a Comment