Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Wednesday, August 3, 2011

Tolong la jangan ganggu kami

Aku tak tau la sorang makhluk ni asal je aku ngan laki aku on9 pesbuk, cepat je dia tegur. iye, walau bertanya khabar, hati aku sangat cemburu. Tegur tu ..tak sempat nak satu minit kami online..macam tertunggu je antara kami online.

Walau itu sejarah lama, aku tak boleh lupa apa dia buat kat aku! Tanpa meminta maaf dia slumber je tegur aku. Aku sekarang duk berkira-kira nak nyahhhh je dia dalam list friend aku ni.

No comments:

Post a Comment