Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Monday, August 22, 2011

Fizikal makin lemah

Now aku dah masuk 31 mggu. Terasa macam sarat sangat-sangat. Badan rasa sakit sana sini. Tak sabar nak gomol adik Aqil ni. Dalam perut ni beria2 dia aktif..kuar nanti cam na la dia...:)

Last week aku patut checkup kat klinik, tapi dengan tak larat punya pasal aku tak pegi-pegi lagi. Ni kalu aku p minggu ni sahih kena pok pek pok pek. tak tau nak cipta alasan apa. Apa-apapun aku memang tak larat nak menapak pegi klinik tu. Mat pezal plak asik keja, kalu ada orang temankan best!. Sepanjang aku preggy ni, mat pezal hanya sempat teman aku jumpa gynea je...untuk checkup klinik biasa ni..belum lagi. Sedey aa..tapi nak buat cam na, takkan dia nak amik cuti semata-mata nak teman aku checkup. Kan bagus cuti tu simpan untuk hari raya atau simpan untuk tolong aku jaga baby nanti.

No comments:

Post a Comment