Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Thursday, August 4, 2011

Artis ni memang sombong ehh?

Hari selasa hari tu aku ada pergi checkup kat gyne aku tu. Pegi-pegi je dia tak da, on call la pulak. So, malas nak balik...aku jumpa gyne lain.

Syukur alhamdulillah baby occay, tapi doc sampai tergelak-gelak tengok baby aku masa scan. Aktif sangat. Kaki dia laju je berkayuh macam orang pecut lari sampai doc nak ukur kaki dia pun tak leh. Dapat ukur kepala je. Now, berat dia dah 1.2 kg. Hurmm patut la mama rasa dah makin berat je perut ni. Bila tidur, nak pusing-pusing tak leh rancak sangat. Kena slow kalu nak alih posisi. huhuhu

Occay, lepas jumpa doc tunggu nak bayar bil dan amik MC (MC tu...padahal tak da la teruk sangat keadaan aku...tapi dah lewat...mood nak masuk kerja pun dah terbang entah ke mana..aku minta je MC. Lagipun bukan sennag nak MC, kalu kat gomen....BERTUAH la nak dapat!).

Sedang tunggu nama dipanggil ada segembolan laki dan pempuan masuk. Pakaian pelik-pelik. Ohhh lepas laki aku terpandang Faizah Elai..baru la tau akan ada shooting kat situ. Sombong la artis pempuan tu. Ngan pakai reben itam besaq (nampak macam nak cover muka...hello cik kak...tak hingin nak serbu awak)...pastu henyak badan diam-diam kat sofa. Muka memang sombong habis..tak tau la kalu muka dia memang cam tu. Dalam tv nampak comey lote...bila kat luar...macam orang kebanyakkan ja. So, tak da yang perlu dibanggakan sangat. Pastu ada 2 lagi artis yang aku tak tau nama...pun wat muka sombong. Kot la masuk tu senyum2 kat orang yang duk tunggu nak checkup...huh..haram.. Lantak ampa la kan.


Lepas bayar balik singgah parkson kejap. Kebetulan tak bawa Aqil...so, leh la shopping skit cari barang baby. Tapi keciwa la...baju newborn ada skit sangat-sangat. Plak tu patern lama..tak update langsung. Hilang semangat nak beli. Just beli botol susu ngan towel je. Lepas tu beli baju aqil 2 lai. Balik....sampai umah..ZzzZZZzzzzz cuti rehat la katakannnnnn....

2 comments: