Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Thursday, August 25, 2011

Aku tengah stress ni...

Aduihhh makin melampau la virus2 dalam lappy ni. Macam2 cara aku cari jalan untuk nyah kan dia..duk ketegaq situ. Nak soh aku format juga la tu. Haihh tak paham aku. asal aku guna wifi je....security proctection ni kaco. Aku nk wat keja pun susah. Ni aku ikut nasihat pakar, install Stopzilla. Perghhh nasib baik ok la skit ni. Cuma duk kuar msg minta reboot. ni aku takut skit nak buat. Kena tunggu pakar gak

Aku duk hitung jam ni..dok sabar nak balik awal. bos kasi balik awal sebab petang ada majlis buka posa untuk staff di hotel vistana. Ingat lagi 2 tahun lepas penah pi sana. Bawa Aqil....Aqil tak senang je duduknya. Geram gak aku. Kali ni tak tau laaa. Hope dia ok macam kat PGR hari tu.

Esok aku takut kembali stress sebab ada meeting ngan DO baru. Hope sume ok. Aku dah ready apa yang patut..harap2 aku tak kena fire ultraman dari bos aku..huhuh

No comments:

Post a Comment