Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Thursday, July 21, 2011

Terkantoi ngan mat pezal

Last week aku ada beli novel online. Novel apa?

Ombak rindu + Rindu cintaku

Ingat tak sampai kat tangan mat pezal. Last-last aku balik dia layang2 bungkusan tu depan mata aku. Siap ada sedikit koyak. Huh dia la koyak tu nak tengok menda apa. Senggih je la aku...tapi sentap gak kena tarbiah


Mat Pezal : mama niiii..tak yah la membazir beli menda-menda cam ni. Baca alquran lagi bagus.

waaaaaaaaaaaaa nak nangis aku. Selama ni lepas mangrib memang aku baca quran apa. Sop sop sop...u, tu duit i. I penat2 kerja, bagi la I peluang guna skit wet untuk hiburkan hati. Lagi pun novel ni bukan sume merapu..dalam tu ada macam-macam nasihat dan teladan....ada juga yang berlaku dalam kehidupan kita dan ada juga penyelesaian macam mana nak atasi masalah. Ada baik juga. Tak sume buruk. Macam sebelum ni, dia ada tegur aku beli stanza cinta...nak je aku kasi dia baca...dalam stanza cintu....banyak gila ilmiah. Macam baca buku agama. Nak bela diri tapi tak berdaya. Sop sop sop...

No comments:

Post a Comment