Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Wednesday, July 27, 2011

Perihal shopping

Sayang...
Baru petang semalam mama luah di sini kecik ati ngan abah tak bawa shopping kan. Tau tak, petang semalam, lepas abah ngan abang Aqi
l amik mama balik dari kerja..abah bawa kita pegi JJ queenbay! Sonok mama tau bila abah tala keta nek jambatan. Ingat abah nak bawa kita ronda-ronda kat tesco @ gaint @ ca4 jerk. Ekekkeke.


Sayang...

Tapi mama kecik hati gak sebab baju-baju untuk sayang tak da choice. Ada yang biasa-biasa je. Yang luar biasa pun ada tapi harga pun luar biasa! Bukan mama kedekut..tapi rugi tau kalu beli mahal-mahal tapi sayang sempat pakai kejap je..lepas tu sayang dah besar. Tak pe, banyak masa lagi..nanti mama cari lagi. Tapi kan...mama tetap beli 2 pasang kat sayang kaler putih dan hijau muda. :)

Sayang,
Baju raya kat abang Aqil pun mama dah beli. Abah pun sama. Tapi abah yang bayar
la kann. Mama tukang pilih ja. hehhe. Sian kat mama ni...tak sempat nak cari baju raya padahal berlonggok-longgok baju new arrival. Mama letih sangat jejalan untuk cari baju kat 3 orang yang mama sayang. Mama tak da hati nak beli baju untuk mama..ntah kenapa. May be rasa penat buat mama spoil nak memilih. Mama kan cerewet skit. Kadang-kadang mama suka...tapi abah tak suka. Mama tak ready nak kena komen ngan abah. hehhehe. Tak per la sayang...len kali mama cari baju untuk mama.


Ni ha...pic masa kat JJ

Aqil ngah drive rapid penang...:P


Try baju raya. Adakah baju ini menjadi baju raya Aqil? Tunggu la gambo2 raya nanti yerk!!



Tak leh control dah...dia lari jauh-jauh nak nek motor penuh kepalsuan ini juga. Perghhh memang ada gaya aaa.



No comments:

Post a Comment