Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Wednesday, July 13, 2011

Ohhhhh gila la cam ni..

Memang kopak nanti wet aku. Free tadi sementara tunggu tenet pulih aku check fail my pic dalam PC aku ni. Dalam 500++ aku blum anto ke kedai kodak untuk dicuci. Aiyakkkkkkkk....

500 X 0.50 = rm250
atau
500 X 0.60 = rm300

Hurmmmm duit tu aku leh makan 2 bulan. gigih lagi duk posing kat sana sini. Pastu gigih nak pi cuci. Tak cuci cam sayang plak. Takkan takat nak tayang kat pesbuk je. manatau satu hari nanti pesbuk dah tak leh buka ka pa...apa kenangan yang tinggal. Takleh-takleh...kena anto pi kodak gak ni

No comments:

Post a Comment