Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Tuesday, July 26, 2011

Oh baby sayangggg

Sayang...
Usia sayang dah 27 weeks tau... mama tak sabar nak tengok wajah sayang.
Dulu masa abang Aqil kan...mama ngan abah gigih pegi scan 4D kat Bagan specialist tapi untuk sayang mama ngan abah taknak sebab..banyak sebab lah.... mama tau anak mama mesti comel!!! :)

Sayang tau...
sayang ni kuat sangat la tendang perut mama
kadang-kadang mama terkejut tau bila sayang tendang.... kuat sangat la sayang. Slow-slow la skit...sian mama. Kadang-kadangkan bila mama tidur mengiring terasa macam sayang duk lari setempat! Hahhahahha mama gelak je walau ia buat mama tak leh nak lelap mata mama tak marah sayang...:)

Mama kecik hati la...abah masih belum ajak mama ngan abang Aqil beli barang-barang sayang.
Hurmmm may be abah sibuk...pastu abah pun mungkin nampak mama pun sibuk. Sayang jangan kecik hati tau. Mama dah ready list nak beli macam-macam kat sayang Biar terbeliak bijik mata abah. hahhahahhaha Abah tak leh marah....kalu abah tak bagi beli...mama guna wet mama! degilkan mama ni tapi...untuk sayang...mama tak kisah. Selagi mama termampu..mama akan buat Macam tu gak untuk abang Aqil...

Sayang....

mama tak sabar peluk sayang... tak sabar nak cium sayang... mama rindu sayang...:)

No comments:

Post a Comment