Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Thursday, July 28, 2011

Bestnya hari ni

Selasa hari tu aku ada order kek buah kat user aku ni (dis my faveret..nyumi2)...So, hari dah dapat. Yang syoknya.....

USER KASI FREE!!!!!

Alaaa ni aku jadi tak best tapi BEST sebenarnya...menda free sapa yang tak best kan...tapi gue segan sih...Dah plak tu besaq plak kek ni. Susah tau nak wat kek buah versi user aku ni...aku dah try banyak kali, masih belum sampai ditahap perfect (ni aku try yang bakar biasa je. Guna pun tepung nona jerk). Yang user aku wat ni, siap ada petua lagi..rendam buah-buah sume dalam sunquick, bakar 2 jam lebih. Haaaaaa bukan senang ni. Tertiba dapat free. Terharu gila aaaa.. Sayang kak Ain!!! Sungguh...ikhlas jatuh sayang.

No comments:

Post a Comment