Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Sunday, June 12, 2011

Tonton TV3

Eeeee nyampesnya kat youtube Nora Elena dah di remove. So nak tak nak kena create 1 akaun kat tonton TV3. Masalahnya dia punya loading gila slow kalah siput-siput sedunia! Aku pun 1 hal..apsal sekarang latiba-tiba baru tergedik nak layan drama tu. Sebelum tu user aku dah kecoh kat best, mabeles, syok ooo, memang bestlah!...aaa macam-macam la depa promote aku. Lepas episod dab berlambak-lambak baru aku tergedik nak cari.

Ni aku try sekali lagi masuk tonton..oh siputnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. arghh memang dasar siputlah! Bukan senang aku nak online tambah-tambah si Aqil tak da ni. Dia ikut mak tok ngan tok abah dia gi beli durian. Tak la mak aku tu...tetiba nak makan duyan plak. Adakah mak aku ngidam?? jeng jeng jeng....tak kan la mak aku jeles aku gan adik aku yang memboyot ni kot?? Oh janganlah mak timah ye. Sabaq dukung cucu bulan 10 ngan 12 ni. kekekekeke

No comments:

Post a Comment