Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Thursday, June 2, 2011

Satu lagi kerja gile aku wat hari ni

Nora Elena punya pasal la ni...user aku gi komtar hari ni..aku pesan dia cari novel Kasih Yang Suci. Tak sangka still ada jual. Dia cakap tinggal berapa ketul je lagi buku tu. esok mesti sold out. Fuhh sempat aku rembat beli. Ni, dah berkurun aku tak beli novel...ni dah di rasuk aura Setan la ni..eh SenTan (padahal aku bukan minat sangat kat Aaron Ajis tu).

Rasa nak baca sekarang..tapi time kerja ni. Eh tak leh-tak leh..kerja banyak...Bila la aku leh baca...hari ni sampai ahad, mat pezal available kat umah. Ohhhh cam na nak baca. Kalu dia tau aku beli novel ni...sahih kena pok pek pok pekkkkk. huuuuuuu

No comments:

Post a Comment