Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Tuesday, June 28, 2011

Nak BERSIH sangat?

Haihhh nek loya anak tekak aku ni...hari-hari ngadap baca paper pasal BERSIH. Buka pesbuk pun...ada je kawan-kawan post pasal BERSIH. Meluat ok...meluat!

Aku rasa pempuan paria pendek tu lebih nak glemer ja. Terdesak sangat tu nak jadi orang berkuasa. Sebelum ni mana dia popular mana. Dah la keling tu sokong pasal murtad-murtad ni..pastu adalah BERSIH peralat orang islam benci sesama sendiri. Orang melayu ni..apsal suka sangat demo-demo jalanan ni. Banyak menda lagi yang patut kita perjuangkan.

Bila kerajaan buka mulut bangkang...mula la tuduh macam-macam. Yelah...tak penah selama ni demo-demo ni berakhir ngan aman. Mesti ada la ceta-ceta merusuh, baling itu ini. Yang susah sapa? tu kesian kat abang-abang polis dikerah pantau demo yang tak sepatut ada ni.

Aku rasakan,..susah-susah...bagi je green light kat paria tu. Kalu ada je merusuh..tanpa banyak soal, sepak ja paria tu masuk jel. Lepas tu jangan ada banyak bunyi. Leh janji cam tu???


**Lepas BERSIH, jangan jadi KOTOR plak yer.

No comments:

Post a Comment