Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Tuesday, June 21, 2011

Men Sudoku

Tadi rest tak tau nak wat pa. Makan awal skit tadi. Kalu rest sejam..pastu aku makan...takkan la mau sejam aku kedarah. Gila apa aku makan. Kalu batang kayu logik la aku amik masa sejam makan kannn. Keras tu nak tokak!

So, aku men la Sudoku. Ekceli dah lama aku beli buku tu masa pesta buku bulan 4 tak silap. Beli tapi tak reti men. Siap 2 bijik aku beli. Eksyen tak hingat. Pastu nak men terkial-kial. Last week baru aku sempat tanya kawan aku si memer tu. Lepas dia ajar terus berkobar-kobar nak setelkan sume dalam buku. Sekali kau baru buat S1 aku dah tensen habis. Garu pala macam nak terkuar kulit pala.

ceh konon-konon men ni nak cerdik baby dalam perut ni. Apsal la aku ni..Padahal kerja aku ni hari-hari kena guna pala otak pikir. Kadang-kadang balik pun duk pikir keja lagi. Tadi ADO tegur "uihhh men sudoku..bagus-bagus, orang kata men macam tu dapat anak cerdik" haaa yelah tu encik. Hari-hari aku keja ni..macam-macam kena pikir. So...secara tak langsung kalu aku tak men pun...insyallah anak aku cerdik nanti. Aminnnnnn. Yolah....ingat senang ker keja aku. user ni kalu buat silap tak main la skit-skit silap, kadang-kadang kuar problem yang tak tercapai dek akai aku ni...Nak betulkan balik kena tengok dari segala sudut. Silap langkah..mampus aku kena jerkah dek bos. Ahakssss.

No comments:

Post a Comment