Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Monday, June 20, 2011

Kerja aku bukan PA occay!

Haihh bengang plak aku. Tetiba plak tu yang jadi bengang. Datang dah angin kus-kus aku. Ni gara-gara orang kat dalam pejabat ni..buat aku macam PA kerani. Ha...agak-agak la. Adanya aku kat sini,bukan nak amik tau hal orang len. Aku buat kerja aku,..ampa wat la keja ampa.

Tadi ada sorang mamat tu tanya ke mana kawan-kawan dia. Haihh selalu gang dia kuar masuk opis ni..ada duk report aku? ada? ada?

Bila aku jawab "ehh tak tau la depa pi mana..selama ni memang tak amik tau pun. org buat keja org je". Pastu sekali kau...majuk. Cakap aku sombong la....garang lah. Eh loqat plak sorang mamat ni. Dah sungguh. Tau la tempat aku ni strategik nampak sume orang kuar masuk, tapi tak da kerja aku nak tengok tiap orang pi mana. Mata aku ni ngadap laptop aku ni je. Memang la tak nampak aku wat keja apa...tapi kalu dah jelas n nyata aku asik ralit tatap laptop ni..maknanya aku memang tekun wat keja aku (cewahhhhhh tekun..kuat kentut la aku ni. wakkakakka). Sungguh...aku tak minat amik tau hal orang len. Lagipun hari ni aku busy gila baban (busy tapi sempat taip dalam blog ni..poooodah). Ades...ni nak kena deploy versi baru plak. Baru ingat nak rileks sebelum cabut balik. Syukur...user aku lani sume pakat balik awal. So ada alasan aku tak leh lama-lama kat site. hahahhahhaa. Untung saya bos!

No comments:

Post a Comment