Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Thursday, May 12, 2011

Semangat nak meting

Kalu ikutkan sekarang ni aku dah on da way pi opis..ntah-ntah dah nk exit seberang jaya dah ni...tapi bos belum bagi green light. Meeting bos-bos kat komtar belum abis, cam na kami nak start kami nya meting kalu bos tak da kan...

Ni aku dah stop wat keja...tak sabar nak pi meting. Tapi cam dah lewat dah ni. Perut dah lapar minta nasi. Adess ada meting ke tak da ni. Kalu cancel pun okes gak sebab malas nak drive tambah kat luaq nuh tengah ujan lebat. Gelap...masyallah macam dah masuk mangrib. Tido best niiiiiii!

Ada meting ke tak da ni. Meeting esok je la...lalallallaaa

No comments:

Post a Comment