Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Saturday, May 14, 2011

Reunion jadah apanya kalu jadi lagu ni?!!!

Ishhh sungguh tak paham tul kawan-kawan sekolah menengah dulu. Pok pek pok pek nak wat reunion..sampai la tak jadi. Tak pa la, may be kawan2 ada yang busy dan menda ni akan amik masa nak bagi jadikan. Tapi yang bengangnya....susah payah member sekelas aku buat group ni, kumpul kawan2, tetiba ada anasir nak pecah belahkan reunion ni. Ni la orang melayu...skit2 berpecah. susah nak bersatu!

Ampa layan la sebab apa yang aku bengang sangat. Tenkiu kawan C aku tu, nasib baik sokong aku. kehkehkeh..Kepada A dan B....len kali tak payah la duk join group macam ni. Kehadiran anda hanya memecah belahkan silaturahim!
Tak clear? klik kasi besooo..


Amacam pendapat ampa?ka ampa pun macam A ngan B?

No comments:

Post a Comment