Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Thursday, May 19, 2011

Prob yang merepek-repek

Geram tul hari ni...dah la jalan jem nak gerak ker komtar...pastu senjang jalan user asik kol pasal ada problem. Kalu urgent sekali pun, aku nk leh wat pa? Nak access DB sana ngan area keta aku?? (yer...aku keja je IT tapi sekor berukband pun tarak...Org IT sengkek gini laaa)


Dah sampai tengok user-user dari sume site sedap melantak nasi lemak. Uihh sedap bau...tapi pala asik pikir prob kat site. Nak online..tarak pot plak..tak leh access network sume cukup. Ohh bengang sangat sey!


Pastu niat kuar meeting kejap..turun cari tempat leh access DB...ingat kejap leh setel...last-last satu demi satu aku jumpa user wat silap..sampai tau punca mana satu mula-mula salah., Ahhh sudah..Haqu.

Saat ni pun tak setel...meeting yang aku patut masuk berlalu begitu saja. Tup-tup dapat result satu modul akan live agi. Waaaaaaaaa dah la tak masuk meeting tadi...flow pun aku tak pick up sume..macam mana aku nak jadi orang yang boleh diharapkan untuk terer modul tu. Dugaan betul la...

Esok...aku nak p serang user aku. Haihhh pandai wat silap merepek-repek. Kalu tau tau tanya dulu..men hentam je. Sapa susah? Aku! Aku jugak!

No comments:

Post a Comment