Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Thursday, May 5, 2011

Need Vacation!!!

Aiiii rasa dah lama dok pi jalan-jalan. Last pi masa cuti sekolah hari tu jalan-jalan kat Key El. Ni macam nak pi bercuti agi. Aku ni kalu duk umah badan dan-dan kemasai..otak lembab. Asyik nak hangin jer. Kalu nek je keta, dan-dan senggih sampai lutut! uihh cam na tu sampi lutut. Korang bayangkan sendiri.

Tengah bulan ni ada cuti selasa, isnin kalu apply cuti best ni. Leh jalan-jalan kat feringghi. Aqil pun lama tak mandi laut. Mesti dia suka. Pastu leh jalan-jalan kat Bukit Bendera. Tapi laki aku warning siap-siap..."abang tak tau jalan" Huh, memalukan orang penang je. GPS kan ado kan? kan?

Abanggggggggg jom la gi jalan-jalan. kalu bukan untuk diriku ini..anggap la untuk anak-anak kita. tambah-tambah lagi untuk baby dalam pequt ni haaa......

Aci la kan?

No comments:

Post a Comment