Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Wednesday, May 11, 2011

Nak pilih pi mana niii

Fenat aku surft tenet cari pakej-pakej kat langkawi...sume dah full. Degil plak adik aku, aku cakap jangan mimpi la dapat price yang bagus musim cuti sekolah. Bukan takat dapat pakej yang mahal...malah sume dah abis booking. Aku nak book hujung bulan 6, tapi pakej masih lebih kurang sama je harga. Satu family mau tak mau lebih 1K. Haihhhh tu baru penginapan ngan MPV...belum agi ngan wet bot..tiket2 and SHOPPING!

Pilihan kedua cameron...tapi cam tak best je untuk Aqil...Apa yang best cameron untuk anak berumur 2 tahun? kalu langkawi...Aqil mesti best ngan nek bot, underwater world..kabel car...SYURGA COKLAT...macam-macam la.. Cameron? Shopping sayur..aku dah la tak berapa minat sayur-sayur ni. Best pun rasanya time tido kot. Sejukkkkk je kan.. takat tido, baik tido umah ON aircond 16'C. Sama je jadi cam cameron.


Alaaaa nak pi mana ni....buntu-buntu.

2 comments:

  1. p genting pn syok bawak aqil..

    ReplyDelete
  2. Dok sesuai agi kot bawa Aqil..Tunggu Aqil besaq skit lagi. Kang pi sana nak main2 agak terhad permainan yang sesuai ngan dia...:)

    ReplyDelete