Assalamualaikum wbt...

Sekiranya berminat dengan produk shaklee, sila ke FB saya : www.facebook.com/leya.faizal

Thursday, May 26, 2011

Nak makan pun susah noh

Kat paper makin galak plak isu makanan halal haram ni. Ada je cop halal tapi bila check semula ada BABI plak doh! Ni nak buat aku nak percaya halal yang dikeluarkan jakim ni. Jakim ni analisis lagu mana sampai leh terlepas menda-menda gini?

Yang paling sakit hati....Secret resipi..kek nya tu...dikatakan harammmm..ada DNA BABI. BABI sungguh aaa..Dah la selama ni aku suka kek-kek SR ni. Ades..nak kena samak perut ker? huhuh
Dalam paper semalam dia punya eksekutif apa ntah nafi tepung yang dikatakan ada DNA BABI...depa tak guna. Ades..apa-apapun..JAKIM cepat la bertindak

Para sainstis Malaysia...tolong la buat sesuatu. Mungkin leh hasilkan alat untuk rakyat test tiap makanan ada BABI ke tak da BABI!

No comments:

Post a Comment